Wat we doen

Stichting Oranje Comité - Kindervakantiewerk is een vrijwilligersorganisatie die iedere laatste week van de zomervakantie een week vol leuke en spannende activiteiten organiseert voor de basisschoolkinderen van Afferden en Heijen. Maar we doen meer! Ook de intocht van Sinterklaas en de spellen en oranjebal op Koningsdag verzorgen we. En dat alles organiseren we ieder jaar weer opnieuw, met heel veel plezier!

De naam die je wellicht vaker ziet staan, is KVW. Dat is de afkorting van Kindervakantiewerk. Onze volledige naam is eigenlijk Oranje Comité - Kindervakantiewerk. Dat komt omdat er vroeger twee organisaties waren die activiteiten voor de jeugd organiseerden. Omdat het voor het bestuur en voor de kinderen leuker en makkelijk zou zijn als er maar een organisatie was, zijn de twee organisaties samen gaan werken.

 

Wie we zijn

De organisatie van de activiteiten is in handen van het bestuur. Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten en wordt gesteund door een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Want zonder vrijwilligers, geen KVW!  

Twan Krebbers

voorzitter

Bart Wolters

Penningmeester

Mies Wijers

Secretariaat


Mike Swijghuizen

 Algemeen bestuurslid

Paul van den Heuvel

Algemeen bestuurslid

Rian Laarakkers

 Algemeen bestuurslid


Janneke Willems 

 Algemeen bestuurslid

Kiki Wijers

 Algemeen bestuurslid