Dagen informatie

 

 

Voor het gehele weekend geldt dat jullie om 10.00 uur verwacht worden bij de Kiss'n Ride, >> Loonbedrijf van Lin, Berkenkamp 2a, 5851 GA Afferden<< van daaruit lopen we naar het terrein bij de familie Salden: Spitsbrug 7, 5851 AC Afferden

 

Voor iedere dag geldt; wij zorgen voor een broodje, maar voor extra energie kun je jouw kind een lunchpakketje meegeven. Zorg dat de kinderen zwemkleding meenemen en goede schoenen dragen waar ze gemakkelijk op kunnen lopen. Ten slotte graag een eigen drinkbeker mee nemen, voorzien van voor- en achternaam.

 

Vrijdag 27 augustus: 

Stappen jullie samen met ons in het vliegtuig? We starten onze  te gekke wereldreis reis in Azië. Ben jij slim, sterk of kan je goed eten? Dan hebben jullie het ticket zo in de pocket! Zo gaan we over de Chinese muur, yoga capriolen uithalen, sumo-worstelen en mogen we deelnemen aan een spectaculaire eetproef.  Haal je voldoende punten? dan verdien je een vliegticket naar Afrika! Daar vliegen we zaterdag naar toe.

 

Kamp groep 4, 5 en 6 27 – 28 augustus: 

Kom gezellig eens een nachtje met ons logeren tijdens het meest spectaculaire kamp van het jaar. In de nacht van vrijdag 27 augustus op zaterdag 28 augustus hebben wij speciaal voor de kinderen uit groep 4,5 en 6 een programma in elkaar gezet. Voor deze avond reizen we af naar the USA! In dit land kennen ze vele tradities en spellen die we deze avond ook gaan doen. Zorg dat je goed uitgerust naar dit kamp komt zodat je zoveel mogelijk punten kunnen pakken. Als de avond valt hebben we een groot kampvuur en gaan we een supertof nachtspel spelen.  

 

Zaterdag 28 augustus: 

We zijn aangekomen in het continent Afrika. Als je aan Afrika denkt, dan denk je aan safari en natuurlijk de Big five. Op deze dag gaan we in het bos proberen de Big five te vinden. Doormiddel van spellen en opdrachten krijg je meer informatie over de locatie van de Big five. Kunnen we ze alle vijf vinden en zo een ticket voor de volgende dag bemachtigen?  

 

Kamp groep 7, 8 en brugklas 28 – 29 augustus:  

Voor de echte waaghalzen van groep 7,8 en ook dit jaar de brugklas hebben we een speciale kampavond. Op het terrein van de familie Kroon zullen we gelijk onze slaapplaats inrichten zodat we daarna ons kunnen voorbereiden op een grootse tocht door de USA! Als we de punten verzameld hebben, wordt het tijd voor een drankje bij het kampvuur en een spannend nachtspel.  

 Zondag 29 augustus: 

Om KVW op een knallende manier af te sluiten staat het terrein deze dag vol met luchtkussens! Ben jij er klaar voor om snel te rennen, hoog te springen en nat te worden? Dan ga je deze dag fantastisch vinden! Om het feest compleet te maken krijg je vandaag een friet met een snack dus hoef je geen lunchpakket mee te nemen. Anders dan jullie gewend zijn mogen ouders/verzorgers dit jaar helaas niet het terrein op om gezamenlijk af te sluiten. De kinderen kunnen om 16.00 uur opgehaald worden bij de Kiss'n Ride.