Super leuk dat jullie je opgeven voor de Offerse Koningsdag! Wat mag je verwachten van deze speciale editie van Koningsdag!? 

 

Meld je aan(samen met je gezin) via het aanmeldformulier. Zorg dat je je voor woensdag 21 april hebt aangemeld.
Bij deze aanmelding benoem je een teamleider en geef je het adres op waar jullie met Koningsdag te vinden zijn. De teamleider van jullie team is degene via wie wij deze dag met jullie in contact staan. 
 

 

Dinsdagochtend 27 april tussen 09.00 en 10.00 uur vinden jullie een tas aan deur van het opgegeven adres. Woon je in een ander dorp dan Afferden, krijg je een adres via de mail waar je de tas op kunt komen halen.
In deze tas zit de Offerse Koningskrant en materialen die jullie deze dag nodig hebben. Vanaf 10 uur mogen jullie met deze interactieve krant aan de slag. Slaagt jullie team erin om alle opdrachten uit de krant uit te voeren?
 

 

In de Offerse Koningskrant vinden jullie: 

- Opdrachten, puzzels en raadsels om punten te verdienen; 

- Een aantal uitnodigingen voor online LIVE momenten om extra punten te verdienen; 

- Opdrachten om buiten in ons mooie dorp aan de slag gaan om nog meer punten te verdienen.  

 

 

Een deel van de antwoorden kan je noteren in de Offerse Koningskrant. Daarnaast vragen we jullie filmpjes en foto’s te maken en deze naar ons te appen (het nummer volgt via de mail, na de aanmelding). Elke groepje ontvangt een gelamineerd nummer. Zorg ervoor dat dit nummer goed zichtbaar is bij alle foto’s en filmpjes die jullie doorsturen. Zo zien wij direct aan wie wij de welverdiende punten mogen geven. 

 

Om winnaar te kunnen worden van de Offerse Koningsdag en één van de fantastische prijzenpakketten te winnen, is het belangrijk dat de Offerse Koningskrant met Koningsdag uiterlijk om 18.00 uur is ingeleverd bij één van de volgende adressen:  

  • Molenkampweg 1 
  • Alexanderstraat 26 
  • Bernardstraat 6 
  • Pastoor Berdenstraat 14 

 

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 30 april om 18 uur via facebook en onze website.  

 

 

Wij wensen jullie een leuke, gezellige, actieve Koningsdag!  

 

Bestuur Oranje Comité  Kindervakantiewerk Afferden