Dagen informatie

 

 

 

Maandag, dinsdag en vrijdag Groep 1 t/m 3

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag Groep 4 t/m 8

 

Voor de hele week geldt dat jullie om 10.00 uur verwacht worden bij de Kiss'n Ride, >> Loonbedrijf van Lin, Berkenkamp 2a, 5851 GA Afferden<< van daaruit lopen we naar het terrein bij de familie Salden >>Spitsbrug 7, 5851 AC Afferden<<

 

Voor iedere dag geldt; wij zorgen voor een broodje, maar voor extra energie kun je jouw kind een lunchpakketje meegeven. Zorg dat de kinderen zwemkleding meenemen en goede schoenen dragen waar ze gemakkelijk op kunnen lopen. Ten slotte graag een eigen drinkbeker mee nemen, voorzien van voor- en achternaam.

Maandag 22 augustus:

Op maandag start Kindervakantiewerk 2022 voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. Jullie worden om 10.00 uur verwacht bij Salden (Kiss ’n Ride bij loonbedrijf van Lin). We zullen jullie verwelkomen in het laboratorium van dokter Alan Groot die jullie meeneemt in zijn tijdreis naar het verleden. Zou het hem met jullie hulp lukken om terug te reizen in de tijd om echte dinosaurussen te ontmoeten?

Trek deze dag je sportieve kleding aan om onderdelen te verzamelen voor de tijdmachine die jullie gaan bouwen. In de pauze krijgen de kinderen een broodje voor extra energie, maar voor de grote eters is het slim een extra lunchpakketje en/of tussendoortje mee te geven. Vergeet niet een drinkbeker of bidon mee te nemen, zodat deze onbeperkt gevuld kan worden. De kinderen kunnen om 16.00 uur weer afgehaald worden bij de Kiss 'n Ride waar ze 's ochtends zijn afgezet. 

 

Dinsdag 23 augustus:

Vandaag reizen we af naar het tijdperk de Middeleeuwen, deze dag start op 10.00 uur. Jullie gaan vandaag kennis maken met de tijd van de ridders en prinsessen. Om aan het einde van de dag de prinses te bevrijden en weer naar de juiste tijd terug te reizen moeten er voldoende goudklompjes verzameld worden. Deze goudklompjes kunnen verzameld worden door het spelen van spellen. Daarnaast zal er deze dag een korte speurtocht door het bos zijn. Tijdens de speurtocht zijn er ook goudklompjes te verdienen! Lukt het jullie om genoeg goudklompjes te verzamelen?   De kinderen kunnen om 16.00 uur weer afgehaald worden bij de Kiss 'n Ride waar ze 's ochtends zijn afgezet. 

 

Woensdag 24 augustus:

Ook op de woensdag gaan we naar de Middeleeuwen, de tijd van kastelen, ridders en rovers. Deze dag start om 10.00 uur. Er zijn rovers gezien die de wapenschilden van de ridders hebben meegenomen. Door middel van echte ridderspelen te winnen krijgen we beetje bij beetje de wapenschilden terug. Welke ridders durven het aan om tegen de andere ridders te strijden?  We zetten alles op alles om het tot een goed einde te brengen. Welk team lukt het om hun wapenschild terug te krijgen van de rovers?  De kinderen kunnen om 16.00 uur weer afgehaald worden bij de Kiss 'n Ride waar ze 's ochtends zijn afgezet.   

 

Donderdag 25 augustus:

Op donderdag reizen we naar de oudheid, terug naar de Romeinen. Jullie worden om 10.00 uur verwacht bij Salden (Kiss ’n Ride bij loonbedrijf van Lin). We komen er achter welke groep de sterkste en slimste is, want we gaan rijken veroveren. Dit gaan we doen door goed na te denken en verschillende uitdagende spellen te spelen.  

Hoeveel rijken lukt het jou om met je groepje te veroveren?

De kinderen kunnen om 16.00 uur weer afgehaald worden bij de Kiss 'n Ride waar ze 's ochtends zijn afgezet. 

 

 

Kamp 25 op 26 augustus:  

We gaan reizen tijdens kamp naar de toekomst, ben jij benieuwd hoe jij er in de toekomst uit ziet en wat dit voor jou betekend, geef je dan ook op voor het leuke kamp avond.

Deze avond en natuurlijk de ochtend zorgen wij voor wat te eten en drinken, ook voor het lunchpakketje van de volgende dag wordt gezorgd. 

Kijk goed op de kamplijst wat je allemaal mee moet nemen!  

 

Vrijdag 26 augustus:

Vandaag staan er spectaculaire spellen op het programma. We hopen dat deze laatste dag de professor slaagt in zijn missie. Jullie kunnen hem daar zeker bij helpen door de spellen tot een goed einde te brengen. Deze dag begint om 10.00 uur

De kinderen krijgen vandaag een frietje met een snack dus hoeven geen lunchpakketje mee te nemen. 

Alle ouders zijn vrijdag welkom vanaf 15.00 uur bij Salden; om 15.30 uur sluiten we de week gezamenlijk af. Parkeren kan bij de Kiss 'n Ride waar kids 's ochtends zijn afgezet.