Bestuur

Hallo,

Dus jullie willen weten wie wij zijn en wat wij doen voor de kinderen van Afferden nou dan zit je hier precies goed! Als je wilt weten wie er allemaal in het bestuur zitten dan kun je dadelijk op de naam van iemand klikken en daar staat heel veel informatie over diegene zoals leeftijd, hoelang ze KVW doen en waarom ze het zo leuk vinden.

vergaderen
Jullie hebben misschien al heel vaak KVW zien staan maar jullie snappen natuurlijk wel dat dit de afkorting is van Kinder Vakantie Werk. Eigenlijk is de volledige naam: Oranje comité Kinder Vakantie Werk, dit komt omdat er vroeger 2 organisaties waren die iets voor de kinderen van Afferden organiseerden en die zijn een keer samen gegaan omdat dit makkelijker en leuker was voor het bestuur, de leiding en natuurlijk de kinderen van Afferden.

Wij organiseren elk jaar voor de kinderen van Afferden 3 belangrijke dingen en dat zijn Koningsdag dat is leuk spelletjes doen voor de kleinere kinderen en s'avonds het oranjebal voor de grotere kinderen. Kindervakantieweek dit is een week vol spelletjes speurtochten en een kampavond. Ook zorgen we er voor dat de belangrijkste man van de wereld kan aankomen in Afferden: Sinterklaas. Wij zorgen dan dat hij en zijn pieten veilig door de straten van Afferden kunnen gaan.We zorgen er ook voor dat  jullie dan de kans krijgen om hem een handje of tekening te geven, maar door de soms wat domme pieten loopt dit niet altijd vlekkeloos.

En zo hopen wij dit nog jaren voor jullie te organiseren.

Voorzitter

Siske Hermans

Penningmeester

Paul van den Heuvel

Bestuursleden

Elly Arts

Mike Swijghuizen

Bart Wolters

Susan Berben-Wijers

Manon Aben